• Zaterdag 1 augustus speelt Eemdijk 1 een oefenwedstrijd tegen DHSC uit Utrecht. In verband met corona heeft het bestuur een aantal maatregelen genomen die gelden voor deze wedstrijd. Lees de volgende informatie aub goed door:

Toegang
    De toegang tot deze oefenwedstrijd is gratis, maar wel beperkt. Alleen leden van VV Eemdijk worden toegelaten op het sportpark. (op vertoon van hun ledenpas!)

Uitsupporters
    Voor DHSC zal een beperkt aantal kaarten beschikbaar gesteld worden. Leden/supporters van DHSC die deze wedstrijd willen bezoeken moeten zich melden bij het bestuur van DHSC.
    Alleen mensen die vooraf door DHSC zijn aangemeld bij Eemdijk zullen worden toegelaten.

Vol=vol
    De toegang is beperkt tot maximaal 250 bezoekers en vol=vol. We realiseren ons terdege dat wij wellicht mensen zullen moeten teleurstellen. Wij vragen nadrukkelijk om uw begrip in deze. Op het moment dat de capaciteit bereikt is, zullen de hekken gesloten worden en blijven tot na de wedstrijd.

Staanplaatsen
    Voor staanplaatsen zullen we rondom het veld d.m.v. groene stippen aangeven waar mensen mogen staan. Gebruik de ruimte rondom het hele veld, ook achter beide doelen om zoveel mogelijk mensen een plaats te bieden.

Mensen moeten ten alle tijden 1,5 mtr afstand van elkaar houden!

Zitplaatsen
    Op de zittribune kunnen we maximaal 50 mensen toelaten. Op de zittribune zal de helft van de rijen worden afgeschermd. Op deze rijen mag absoluut niet plaats genomen worden. Op de vrije rijen geldt dat er voldoende afstand gehouden moet worden: dat betekent minstens 2 stoelen vrij houden tussen mensen die niet uit een huishouden komen.

Tribuneplaatsen zijn voorbehouden aan mensen die tribunejaarkaarthouder zijn of sponsor op vertoon van hun pas. Ook hier geldt dat we veel minder plekken hebben dan normaal en dat we mensen moeten teleurstellen. Voor de tribune geldt vol=vol.

Kantine & terras
    De ingang van de kantine zal uitsluitend als ingang dienen (en dus niet als uitgang !) D.m.v. looproutes wordt aangegeven hoe de kantine weer verlaten moet worden. Voor de wedstrijd en in de rust zal het mogelijk zijn om in de kantine koffie of frisdrank te halen. Ook de koffiecorner zal geopend zijn.

De kantine heeft een beperkte capaciteit, ook hier geldt vol=vol. Er zal op het terras extra zitruimte gecreëerd worden. Hierbij mogen tafels en stoelen absoluut niet verplaatst worden.

Ten slotte
    We doen een dringend beroep op iedereen om de aanwijzingen van de toezichthouders en de stewards op te volgen. In overleg met de lokale overheid willen we deze oefenperiode gebruiken om de procedures rond toegang te testen om zo goed voorbereid het nieuwe seizoen in te gaan. Een van de zaken die we willen testen is het toewijzen van staanplaatsen. Dit gaat alleen mogelijk zijn als iedereen zich goed aan de regels houdt. Met name het bewaken van 1,5 m afstand is zeer belangrijk. En voor de volledigheid moeten mensen die ziek zijn en/of verkouden NIET naar het sportpark komen.

Wij bedanken alvast iedereen voor zijn medewerking en begrip. Met elkaar kunnen we zorgen voor een goed verloop van deze wedstrijd.