• Op veler verzoek en met de derby in het vooruitzicht is de enige echte V.V. Eemdijk vlag weer op voorraad! Die hoort natuurlijk elke Dieker in huis te hebben!

Kwijt geraakt in al het feesten? Of wil je er wellicht eentje extra om mee te nemen naar de wedstrijd? Familie, vrienden, buren of collega’s blij maken met zo’n mooie vlag? Met deze vlag van Eemdijk laat jij thuis, langs de velden, of boven je bed jouw clubliefde zien!

Vanaf nu is de Diekse vlag online te bestellen – afmeting: 100 x 150cm afgewerkt met stevig koord en lusje voor bevestiging aan een vlaggenstok. www.fanshopvveemdijk.nl

Kopen bij de kraam van de fanshop is uiteraard ook mogelijk! Let op! De dames van de fanshop zijn aanwezig op de club (vlakbij de kantine) op de volgende dagen:
    16 maart thuis tegen Harkemase Boys
    30 maart thuis tegen HSC’21
    6 april de derby tegen IJsselmeervogels

Geef jij de spelers nét een extra zetje op de weg naar de overwinning?
    Met elkaar laten we het hele dorp weer groen kleuren!