• Yannick Bouw aan de slag bij DVS'33

    27 jan 2024 Redactie
  • Yannick Bouw heeft ervoor gekozen om ondanks een doorlopend contract tot 2026 na dit seizoen toch te vertrekken bij Eemdijk. De 27-jarige spits uit Nijkerkerveen gaat aan de slag bij competitiegenoot DVS’33 uit Ermelo.

  • Eerder dit seizoen verlengde de in Nijkerkerveen woonachtige aanvaller zijn contract op sportpark De Vinken met twee seizoenen, maar in die verbintenis waren voorwaarden opgenomen waardoor er een mogelijkheid bestond dat de spits alsnog zou vertrekken. DVS’33 heeft aan die voorwaarden voldaan, waardoor Bouw na dit seizoen de overstap kan maken. 

    ,,Met Yannick als topscorer van de vierde divisie van vorig seizoen is het logisch dat hij zich in de belangstelling van andere clubs heeft gespeeld. Nadat hij ook dit seizoen weer uitstekend begon, waren we blij en trots om zijn contract met twee jaar te verlengen. Wij hebben er altijd rekening mee gehouden dat er een risico aan zat om bepaalde voorwaarden in het contract te zetten. Nadat Yannick aangaf toch gecharmeerd te zijn van de interesse hebben we contact gehouden en zijn we tot een oplossing gekomen waarin alle drie de partijen content zijn.”

    De tweede periode van Bouw op sportpark De Vinken komt zodoende na twee seizoenen ten einde. ,,Yannick toont al jaren zijn inzet en professionele houding en wij twijfelen er dan ook geen seconde aan dat hij de resterende maanden er alles aan zal doen om zijn moyenne op te blijven krikken. Wij wensen hem succes in het restant van het seizoen en de komende twee seizoenen in Ermelo.”