• Patrick Vd Lagemaat  en Marco Miltenburg  speelden lange tijd bij meerdere clubs in Midden Nederland (zowel op het veld als in de zaal) en wilden na hun actieve carrière wat blijven doen in de voetballerij.

Waar vele dachten dat dit 2-tal het trainersvak in zou gaan, bleek het mis te hebben. Ze begonnen een bedrijf in voetbalevenementen. Hun paradepaard: De Wintercup Holland Duinrell ⚽️🏆. International Winter Football Cup

Naast 1-daagse toernooien, clinics met oud profs en het organiseren van benefietwedstrijden bleek hun passie vooral te liggen in het organiseren van betaalbare trainingskampen voor ieder team. Van betaald voetbal organisatie (bvo) tm kelderklasse ploegen (mannen, vrouwen, veteranen) Ook een meerdaags voetbaltoernooi voor jeugdteams (jongens en meiden) op Duinrell ontbreekt niet.

Vd Lagemaat zegt vol trots dat er al wat mooie clubs hebben deelgenomen aan zijn evenementen; "Feyenoord, Ado Den Haag, Telstar, fc Eindhoven, Zulte Waregem, Dynamo Boekarest, zijn zomaar een paar clubs die hebben deelgenomen". Maar ook selectie-, en lagere teams uit Midden Nederland zoals Spakenburg , Eemdijk, IJsselmeervogels, vv De Meern, hsv de Zuidvogels, vv Maarssen, HMS, OSM, CSW, Focus en Saestum vrouwen deden mee aan de Wintercup Holland Duinrell.

"Ik heb in totaal meer dan 30 jaar selectievoetbal gespeeld en ben met zaal- en veldclubs in binnen-, en buitenland op trainingskamp geweest", zegt Miltenburg. "Uit ervaring weet ik wat een spelersgroep wil en wat een trainer / staf wil". Deze wensen hebben wij gecombineerd en daar is een geweldig teambuildingsweekend in Duinrell uitgekomen. Al een aantal jaar doen er tussen de 500/600 vrouwen en 500/600 mannen mee, dus dit concept werkt. We zijn het grootste en gezelligste voetbalevenement van Nederland in de winterstop.

4 dagen / 3 nachten verblijf en gebruik van alle faciliteiten van attractiepark Duinrell, iedere avond een geweldig themafeest met op de zaterdag het foute feest van Qmusic, 2 dagen voetballen (keuze), padellen, bowlen, pub met live muziek, mogelijkheid voor golfen, arcadehallen, etc kan al vanaf 109.50 euro pp.

Voor foto's en video's van deze weekenden kijk op onze socials. Deze zijn via onze website te bereiken.

Meer informatie en/of inschrijven kan via www.pmsoccerevents.nl

Nieuw in 2025 zijn onze 7vs7 en G-voetbal weekenden die volgens het zelfde concept in Duinrell worden gehouden.

Liever niet in Nederland op trainingskamp ! Dan hebben wij ook een geweldige trip naar Turkije (Alanya) in ons pakket. Ook dit is te bekijken op onze site.