• Na eerdere winspartijen tegen achtereenvolgens SV Spakenburg, IJsselmeervogels en Baarn mocht TOV`JO9-2 ook aan de zegekar gebonden worden.
  In een bij vlagen zeer aantrekkelijke voetbalpot mochten de gastheren een 13-8 overwinning op het scorebord noteren.
  Voor de verandering nu een keer op écht gras in plaats van op kunstgras waren de jongens soms iets te gretig waardoor de tegenstander enkele keren onnodig terug kon komen.

  Na enkele minuten spelen werd Luuk netjes aangespeeld door Manasse waarna via de linkerkant met enig fortuin een schot werd gelost en direct zorgde voor de 1-0.
  Wellicht dachten de Diekers dat dit een ‘easy going’ partij zou gaan worden wat na defensief geschutter op een gegeven moment leidde tot een 1-3 achterstand.

  Levi van Surksum hield met een paar knappe reflexen het team op de been door goed te reageren op de Baarnse aanvalsdrift.
  Een andere Levi, Levi van de Pol zorgde daarbij voor een kentering, nadat Luuk en Hijmen de stand eerst gelijk hadden getrokken.
  Met goede loopacties en diverse gave passeerbewegingen werd eerst de 4-3 gescoord om vervolgens een werelddoelpunt te maken.
  Geheel vanaf de zijlijn verschalkte hij de doelman met een wonderschone knal stijf in de kruising.

  Hierdoor kwam iets meer rust in het spel, het middenveld leek hierdoor vleugels te krijgen en toverde Manasse met leuke passes.
  Alwin en Dinand hielden achterin het overzicht en met passie en strijdlust konden ze voorkomen dat TOV dichterbij kon komen.

  Justin liep tussen de linies in en kon als vrije man de ruimte opzoeken en daardoor als bliksemafleider zeer nuttig.
  Luuk en Hijmen kregen het ‘ouwerwets’ wederom op hun heupen en als ware goalgetters bouwden zij de voorsprong verder op.
  Hijmen kreeg met zijn fluwelen technische acties zelfs de supporters van TOV op de banken.

  Na een stand van 11-3 sloeg de gemakzucht toe en werden de jongens vrijmoedig en slordig, de passing van de bal en de aanname zelf verliepen slecht.
  De tegenstander rook een kans en pakte die middels een gevaarlijk aanspeelpunt bij hun voorin.
  Het venijn zat hem in de staart, eerst werd met een tik op de knie Luuk buitenspel gezet en door onzorgvuldig verdedigen werd de marge verkleind en stond het vanuit het niets korte tijd later 12-8.

  Dinand en Alwin herpakten zich en toonden dat de geest nog niet uit de fles was, Levi (keeper) herstelde zich tevens ook van een eerdere fout en mocht via een strakke bal met het uitschieten een assist geven waarna het telraam uiteindelijk stokte bij 13-8.

  Een handbal uitslag waarmee gezegd kan worden dat de groep nog wel een en ander mag gaan oefenen om meer stabiel te worden.

  Met het enthousiasme wat de boventoon voert bij spelers én de trainers beloofd het een prachtig seizoen te worden.