• Wederom drietal contractverlengingen bij Eemdijk

17 jan 2023 Redactie
  • Jasper Beekhuis, Dennis Hollart en Freek van Belzen verdedigen ook volgend seizoen de clubkleuren van Eemdijk. Het drietal kwam afgelopen tijd met de technische commissie tot een akkoord betreffende een contractverlenging.

• Jasper Beekhuis

Voor Jasper Beekhuis wordt het zijn tweede seizoen op sportpark De Vinken. De 23-jarige Spakenburger kwam afgelopen zomer over van dorpsgenoot SV Spakenburg - waar hij meer dan 60 wedstrijden in het eerste speelde - en is sinds zijn komst naar Eemdijk onbetwist basisspeler onder trainer Willem Romp.

De multifunctioneel inzetbare rechtspoot, die momenteel een uiterst solide verdedigingsduo vormt met Jordie Huijgen, kwam eerder in zijn loopbaan uit in de jeugd van FC Utrecht en zoals gezegd Spakenburg. Beekhuis en Eemdijk zijn een verlenging voor één seizoen overeengekomen.

• Dennis Hollart

Ook Dennis Hollart plakt er nog een jaar aan vast. De 39-jarige linkspoot sloot in 2020 aan bij de selectie van Eemdijk nadat hij al enige tijd gestopt is, maar de verdediger lijkt steeds meer op een fles rode wijn. Naarmate de jaren vorderen speelt Hollart – door de blessure bij Freek van Belzen noodgedwongen als linksback - steeds beter en beter.

De voormalig speler van onder andere Go Ahead Eagles, Almere City, IJsselmeervogels en DVS’33 vulde vorig seizoen en eigenlijk ook al de gehele eerste seizoenshelft zijn positie als back met verve in. Voor Hollart wordt het zijn vierde seizoen in dienst van Eemdijk.

• Freek van Belzen

Freek van Belzen heeft eveneens zijn ja-woord aan Eemdijk gegeven. De 24-jarige linkervleugelverdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, is bijna klaar met zijn revalidatie na een kruisbandblessure en staat te trappelen om weer het veld op te gaan in het groene shirt.

Sinds zijn overstap in 2019 van Roda’46 naar Eemdijk is Freek vrijwel altijd basisspeler geweest en het is voor hem en ons te hopen dat hij weer helemaal terug op niveau komt. Maar daar hebben wij alle vertrouwen in!

• Eemdijk feliciteert Jasper, Dennis en Freek met hun contractverlenging, wenst ze veel succes toe in de tweede seizoenshelft van dit seizoen in de vierde divisie en ziet uit naar de langere samenwerking!