• En nog een klapper wat betreft onze A-selectie. Met veel trots mogen wij mededelen dat Jesper van Dalen, Sven Deen én Jordy Hilterman met twee jaar hun contract hebben verlengd! Deze beslissing onderstreept niet alleen het geloof van de spelers in de visie van de club, maar versterkt ook de kern van het team voor de komende seizoenen.

• Jesper van Dalen
    Een eerste mooie aankondiging is het contractverlengingsnieuws van Jesper van Dalen, welke gekozen heeft om voor nog eens twee jaar te tekenen. Jesper, die zich in 2019 bij de club aansloot, heeft zich snel opgewerkt tot een integraal onderdeel van het team. Zijn veelzijdigheid, vastberadenheid en winnaarsmentaliteit maken hem al sinds zijn komst een aanwinst waar we trots op zijn. De verlenging van zijn contract onderstreept niet alleen zijn groei als speler, maar ook zijn sterke band met V.V. Eemdijk.

• Jordy Hilterman
    Jordy heeft aan kunnen tonen waarom iedereen binnen Eemdijk enthousiast was toen we hem dit seizoen welkom mochten heten. Iedereen die hem ziet voetballen, kan zien dat het een enorm verfijnde voetballer is, die ervoor zorgt dat ook de spelers om hem heen kunnen excelleren. Een absolute aanwinst zowel op het veld, als er buiten, waarvan we verheugd zijn dat ook hij zich de komende twee seizoenen heeft willen verbinden aan Eemdijk.

• Sven Deen
    Sven, bezig aan zijn eerste seizoen op de Vinken, had de pech dat hij snel aan het begin geblesseerd raakte, waarna hij zich moest terug knokken in de basis. Het feit dat hij niet zijn kop liet hangen en ieder moment aan wilde tonen waarom hij zo succesvol is gebleken bij Odin, tekent zijn winnaarsmentaliteit. Deze onvermoeibare aanvaller, die op iedere aanvallende positie uit de voeten kan, heeft ook overtuigend verlengd ondanks interesse dichterbij huis. Wij zijn ervan overtuigd dat we het beste van Sven nog komen gaat en zijn blij en verheugd dat hij deze visie deelt.

• Wij zijn als vereniging trots op het feit dat ook jongens buiten de dorpsgrenzen, zich zo thuis en welkom voelen binnen de club dat ze overtuigend verlengd hebben. Dit is ook precies wat we uit willen stralen. Ambitieus en toegankelijk!

Eemdijk feliciteert de mannen met hun contractverlenging en kijkt uit naar het verlengen van onze samenwerking.