• Nadat de kruitdampen waren opgetrokken stond er dinsdagavond een 2-2 stand op het scorebord. Eemdijk voelde zich daarmee te kort gedaan. Dat had het deels aan zichzelf te danken door te verzuimen om de wedstrijd voortijdig te beslissen en natuurlijk door de discutabele penalty tegen in blessuretijd.

Zaterdagmiddag volgt dan de alles beslissende return tegen VVOG in Harderwijk. Alles ligt nog open en het belooft een spannende wedstrijd te worden. Welke ploeg kan het beste met de druk omgaan. Eemdijk kan zich voor dit soort alles of niets wedstrijden altijd goed opladen en zal zaterdag dan ook weer alles geven. En dat zal moeten om de droom van promotie in stand te houden. VVOG is geen wonderploeg en er zijn zeker kansen voor Eemdijk voor een goed resultaat.

Willem Romp zal moeten puzzelen in de opstelling om het gemis van Jan Pieter Hartog en Jordie Huijgen op te vangen. Maar dit geeft ook kansen voor spelers die hierdoor in de basis zullen staan in een van de mooiste wedstrijden die je als speler kunt spelen. Dit soort wedstrijden zijn de krenten in de pap in een voetbalcarrière.

Scheidsrechter is Dhr. Luc Tissingh. Hij wordt geassisteerd door de heren Jari van Westen en Rik ter Hoeve. De aftrap op het fraaie Sportpark De Strokel is om 14.30 uur.Kom allemaal naar Harderwijk om “De Diekers” te steunen in deze belangrijke wedstrijd! Tot Zaterdag!!!