• Zaterdag is de laatste wedstrijd van de competitie in de Hoofdklasse B. Na twee afgebroken seizoenen is er nu gelukkig een volledige competitie gespeeld.

    SDC Putten is zaterdag te gast op Sportpark De Vinken. SDC staat op de dertiende plaats en dat is een p/d positie. Voor SDC Putten is het dus een belangrijke wedstrijd die ze eigenlijk moeten winnen. En dan zijn ze nog afhankelijk wat De Dijk doet. De Dijk heeft één punt meer en speelt uit tegen het al gedegradeerde NSC Nijkerk. Als De Dijk wint, dan is het resultaat wat SDC haalt niet meer van belang en zal de ploeg zich via de nacompetitie moeten zien te handhaven.

    Eemdijk sluit de competitie af op een derde of vierde plek. Daarvoor is het afhankelijk van het resultaat tegen SDC Putten en de uitslag bij het duel tussen Genemuiden en kampioen SV Urk. Het seizoen voor Eemdijk zit er na zaterdag nog niet op, want doordat Eemdijk de periodetitel van kampioen Urk heeft overgenomen mogen de 'Diekers' meedoen aan de nacompetitie voor promotie naar de Derde Divisie. De eerste wedstrijd voor de nacompetitie staat voor dinsdagavond 7 juni op het programma en dat zal een thuiswedstrijd zijn.

    Scheidsrechter bij de wedstrijd Eemdijk – SDC Putten is Dhr. Max Broekhuizen. Hij wordt geassisteerd door de heren Jaap van Ingen en Max koolhaas. Aftrap is om 14.30 uur. Tot zaterdag!