• Na drie uitwedstrijden op rij is het de hoogste tijd voor een thuiswedstrijd. Op Sportpark De Vinken komt Rijnvogels uit Katwijk aan de Rijn op bezoek.

    Ook nu weer een primeur. Het is de eerste keer in de geschiedenis dat Eemdijk en Rijnvogels tegen elkaar spelen. Rijnvogels eindigde vorig seizoen op de 4e plaats in de 3e Divisie en kwam daardoor net tekort voor de nacompetitie. Dit seizoen is de ploeg nogal wisselvallig. Na een vrij goede start kwam er in oktober zand in de machine en werd er drie keer op rij verloren. Het herstel volgde twee weken geleden met een knap gelijkspel bij Harkemase Boys en afgelopen zaterdag was er een 1-0 zege op DVS’33. Met 15 punten staat Rijnvogels op de 12e plaats en maakt deel uit van de grote middenmoot.

    Eemdijk speelde de derby tegen IJsselmeervogels zoals we dat konden verwachten. Meer dan 100% inzet werd er door alle spelers geleverd en het behaalde punt was dan ook dik verdiend. Het is al een tijdje geleden dat Eemdijk voor de laatste keer het zoet van de overwinning mocht smaken. Ook Eemdijk staat in de grote middenmoot en om lucht te houden naar onderen is het hoog tijd voor een overwinning.

    Of dat gaat lukken tegen het stugge Rijnvogels weten we zaterdagmiddag zo rond 16.30 uur. Scheidsrechter is Dhr. Mike de Bruijn. Hij wordt aan de zijlijn geassisteerd door de heren Max Wolfkamp en Sander Verboven. Aftrap op Sportpark De Vinken is om 14.30 uur. Tot zaterdag!