• Zaterdag speelt Eemdijk thuis tegen streekgenoot NSC Nijkerk. NSC heeft 10 punten verzameld en staat op de 15e en dus een na laatste plaats in de Hoofdklasse B en daarmee diep in de gevarenzone. In de laatste drie wedstrijden werd er 1 punt behaald door een 1-1 gelijkspel bij Berkum. We kunnen wel stellen dat NSC het lastig heeft. Vorige week werd de thuiswedstrijd tegen SC Genemuiden afgelast.

Eemdijk won vorige week simpel met 0-5 bij rode lantaarndrager Noordscheschut. Afgelopen dinsdag werd er met 7-1 gewonnen in de Districtsbeker van SDOB. Eemdijk zit er dus lekker in. Maar NSC is altijd een lastige tegenstander voor Eemdijk. Sinds het seizoen 2015-2016 komen de clubs elkaar regelmatig tegen. Eemdijk won pas één keer van NSC en dat was uit op De Burcht met 0-1 in mei 2018. NSC won drie keer van Eemdijk en drie keer werd het gelijk. Eemdijk zal dus alert moeten zijn en vanaf het begin volle bak moeten spelen om een goed resultaat te behalen tegen een stug te bespelen NSC.

Scheidsrechter is Dhr. Tijs Gommans. Hij wordt geassisteerd door Jacco Baas en Bert van Katwijk.

Op Sportpark De Vinken is de aftrap om 14.30 uur. Door de huidige Corona maatregelen mag er helaas geen publiek aanwezig zijn.