• Na de wedstrijd in Utrecht bij Hercules, die eindigde in 3-3, speelt Eemdijk zaterdag tegen de andere vertegenwoordiger uit onze provinciehoofdstad. Op De Vinken komt Kampong op bezoek.

Het is de eerste keer dat Kampong bij Eemdijk op bezoek komt. De heenwedstrijd in Utrecht was niet best en eindigde in een bloedeloze 0-0. Kampong is net als Eemdijk debutant in de 3e Divisie. De ploeg heeft het moeilijk en staat het hele seizoen al in de onderste regionen. Dit moment op de 17e plaats wat een degradatie plaats is. Zaterdag won Kampong met 2-1 van DVS’33 en dat was de eerste overwinning sinds 14 oktober. Door deze overwinning is de achterstand op DVS teruggebracht naar drie punten en is er nog enige aansluiting met de p/d plaatsen.

Eemdijk pakte dan eindelijk het eerste punt in 2024. Maar vooral de inzet en het bij vlagen het vertoonde spel geeft weer wat moed. Om weer wat meer afstand te nemen van de onderste plaatsen is een overwinning op Kampong zeer gewenst. Maar ook Kampong heeft de punten hard nodig. De laatste twee uitwedstrijden heeft Kampong knap gelijkgespeeld tegen Hercules en Harkemase Boys. Dat houdt in dat het geen makkelijke wedstrijd voor Eemdijk zal zijn en dat er vol gestreden moet worden om de punten op De Vinken te houden.

Scheidsrechter is Dhr. Matthijs Jobse. Hij wordt geassisteerd aan de zijlijn door de heren Thimo Deden en Wesley Veldman. Om 14.30 uur zal het beginsignaal klinken op Sportpark De Vinken. Tot zaterdag