• Zaterdag de laatste wedstrijd van de competitie in de 4e Divisie B. Met de thuiswedstrijd tegen Huizen komt er een einde aan een voor Eemdijk fantastisch seizoen die al weken geleden bekroond is met het kampioenschap en vorige week ook nog met de Districtsbeker.

    Voor beide teams staat er niets meer op het spel. Huizen staat met 40 punten op een keurige 7e plaats. Een uitstekende prestatie voor de promovendus. Zeker als je kijkt naar de andere ploegen die gepromoveerd zijn naar de 4e Divisie dan heeft Huizen en heel goed gedaan zonder in de problemen te komen.

    Voor Eemdijk zal de wedstrijd in het teken staan van afscheid. Jan Pieter Hartog heeft nu dan toch de beslissing genomen om te stoppen. Na al de successen van dit seizoen is de tijd van afscheid nemen voor de 40 jarige nestor van Eemdijk nu toch echt gekomen. Ook zal er afscheid genomen worden van keeper Jeroen de Harder, Tim Koelewijn, Justin Ruizendaal en Franslyn Nsingi.

    De heenwedstrijd in december op een ijskoud Sportpark De Wolfskamer werd door Eemdijk gewonnen. Jesper van Dalen scoorde de 0-1, Huizen kwam langszij via een penalty maar via een doelpunt van Franslyn Nsingi won Eemdijk met 1-2. Dat was toen de 9e overwinning op rij voor Eemdijk!

    Scheidsrechter is Dhr. Max Broekhuizen. Hij wordt geassisteerd door Bryan de Groot en Beau Reijers. Aftrap op Sportpark De Vinken is om 14.30 uur. Tot zaterdag!