• De komende twee zaterdagen speelt Eemdijk thuis. Als eerste komt HSC’21 uit Haaksbergen op bezoek.

    De ploeg uit Haaksbergen staat in de middenmoot op de 9e plaats met 38 punten. Ze hebben dus nog een aantal punten nodig om niet meer naar beneden te hoeven kijken. Naar boven zit er ook nog wel wat rek in, maar voor de subtop doet HSC niet echt mee. Afgelopen zaterdag wonnen ze met 2-0 van Staphorst.

    Eemdijk ging zaterdag kopje onder tegen een ontketend DVS. Het is belangrijk om daar niet in te blijven hangen. Als de ploeg in zijn spel kan komen en druk kan geven op de juiste momenten dan moet er weer resultaat behaald kunnen worden. En punten zijn natuurlijk meer dan welkom. Drie punten bedraagt de voorsprong op de zo gevreesde p/d plaatsen. De wedstrijd in Haaksbergen ging gelijk op en eindigde in 1-1. Eemdijk kwam op achterstand, Jeffrey van den Dikkenberg tekende voor de gelijkmaker. Bij het tegendoelpunt raakte keeper Wouter Beukers geblesseerd aan zijn schouder. Hij is nog steeds aan het revalideren.

    Scheidsrechter is Dhr. Maarten Spoon. Aan de zijlijn wordt de vlag gehanteerd door de heren Andrew Habib en Dennis Bosgraaf. Aftrap op Sportpark De Vinken is om 14.30 uur. Tot zaterdag!