• Na de mooie overwinning op Genemuiden en de bekerwinst op Geinoord van afgelopen dinsdagavond komen zaterdag de amateurs van Ajax op bezoek op sportpark De Vinken.

    Ajax is de laatste weken goed in vorm. Van de laatste 5 wedstrijden werden er 4 gewonnen. Twee weken geleden, er lag geen sneeuw in Amsterdam, was er thuis winst tegen Huizen. Daarvoor werd er een gelijkspel behaald tegen Genemuiden en daar was Eemdijk natuurlijk wel content mee. Door deze goede resultaten is Ajax opgeklommen naar de 7e plaats en is er nog alle kans om nog verder te stijgen op de ranglijst.

    Eemdijk is de trotse koploper en door de grote voorsprong kan er rustig toegewerkt worden naar het kampioenschap. Maar belangrijk is om wel de focus te behouden. Ajax is een fijne tegenstander die zelf ook wil voetballen en dat ligt Eemdijk wel. In de uitwedstrijd op De Toekomst was Eemdijk heer en meester en aan de hand van de ontketende Franslyn Nsingi, die twee fraaie doelpunten scoorde, won Eemdijk met 0-5. Met weer de juiste dosis gezonde inzet moet het mogelijk zijn om ook zaterdag een goed resultaat te behalen. 

    Scheidsrechter is Dhr. John Kraak. Hij wordt geassisteerd door de heren Pascal Waanders en Stefan Brondijk. Aftrap op De Vinken is om 14.30. Tot Zaterdag!