• Na het grote succes van afgelopen jaar, vindt ook dit jaar Voetbalkamp Nederland plaats, verspreidt over heel Nederland. Het Eemdijk Bunschoten-Spakenburg Voetbalkamp 2024 zal dit jaar plaatsvinden van maandag 15 juli t/m vrijdag 19 juli bij jullie in de regio!

  De samenwerking tussen Voetbalkamp Nederland en vv Eemdijk Bunschoten-Spakenburg is gebaseerd op één gezamenlijk doel; spelplezier! Het voetbalkamp biedt de kinderen een onvergetelijke voetbalvakantie waarbij spelplezier, kwaliteit en voetbalontwikkeling centraal staan.

  Je krijgt als deelnemer de kans om 5 dagen lang te ervaren hoe het is om samen met je vriendjes en vriendinnetjes alle facetten van het voetbal mee te maken in een geweldige ambiance! Het schitterende complex, van vv Eemdijk te Bunschoten-Spakenburg zal als locatie fungeren.

  Voetbalkamp Nederland is bedoeld voor alle gemotiveerde kinderen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 12 jaar. Zowel jongens als meisjes zijn welkom en het is niet verplicht om al actief in clubverband te voetballen.

  Ben jij ook helemaal gek van voetbal en wil jij er alles aan doen om een nog betere voetballer te worden? Tijdens het vv Eemdijk Voetbalkamp krijg je training van voetbaltrainers. Zij leren jou op een leuke manier hoe je als voetballer tactisch nog slimmer en technisch nog beter wordt. Zo ga je het nieuwe seizoen in met nog meer zelfvertrouwen.

  Ga snel naar www.voetbalkampnederland.nl en schrijf je snel in via de blauwe button want vol is vol!

  Met sportieve groet,
  De Organisatie: Voetbalkamp Nederland
  Voor meer informatie over het vv EEMDIJK Voetbalkamp 2024 kunt u telefonisch of via WhatsApp contact opnemen met:
  Ulrich Landvreugd - telefoonnummer 06-24506471
  Mustafa Aksit - telefoonnummer 06-43219397
  Of mailen naar: info@voetbalkampnederland.nl