• Beste voetbalvrienden,

In juli organiseert Voetbalkamp Nederland i.s.m. vv Eemdijk wederom een zomervoetbalkamp bij vv Eemdijk van 20 juli t/m 24 Na het succes van de vorige kampen in heel Nederland zijn de VKN zomervoetbalkampen populairder dan ieder ander voetbalkamp!

Krijgt uw kind nooit genoeg van voetbal en lol maken? Op het VKN  Zomervoetbalkamp wordt er hard getraind op technische en motorische vaardigheden. De unieke combinatie van voetbal en plezier maken het kamp tot een onvergetelijke ervaring. Daarnaast krijgt ieder kind een speciaal VKN Zomer voetbalkamp tenue, een foto en een aandenken aan het kamp. Genoeg redenen om uw zoon of dochter snel in te schrijven voor het leukste kamp van Nederland! Schrijf snel in want VOL=VOL.

Voor wie?
    Het Zomervoetbalkamp is voor iedereen van 6 t/m 12 jaar. Jongens, meisjes, voetballers en niet-voetballers, en leden van vv Eemdijk en voor andere sportverenigingen, iedereen is welkom! De groepen worden ingedeeld op basis van vriendschapsverzoeken, leeftijd en niveau.

Wanneer?
    Zomer vakantie 2020
    Voetbalkamp Juli: 20 juli  t/m 24 juli 2020 (5 dagen). 1ste week zomervakantie basisschool Nederland-midden
    Tijden:   Maandag t/m Vrijdag van 09:15 t/m 15:45 en Woensdag van 09:15 t/m 12:15 op de zomerkampen.

www.voetbalkampnederland.nl (ga naar de website om je in te schrijven)

Locatie:
    vv Eemdijk
    De Kronkel 12
    3752 LM Bunschoten-Spakenburg

Voor vragen kunt u ons bellen op de volgende nummers: 06-24412149 /  06-24506471

Met sportieve groet,

Voetbalkamp Nederland