• Vier spelers langer door bij Eemdijk

15 dec 2021 Redactie
  • De technische commissie van v.v. Eemdijk is achter de schermen al druk bezig voor volgend seizoen en de eerste contractverlengingen zijn een feit. Vier jongens uit de A-selectie hebben hun jawoord gegeven.

• Verdedigers Jordie Huijgen (26) en Rick Blokhuis (21) hebben toegezegd ook volgend seizoen actief te zijn op sportpark De Vinken. Huijgen kwam in 2015 over van Spakenburg. Blokhuis maakte in 2020 eveneens de overstap vanaf De Westmaat, maar dan wel vanaf de rode kant.

Naast het tweetal heeft ook ‘cement tussen de stenen’ Sjohn van Gulik aangegeven door te gaan bij Eemdijk. De 27-jarige verdedigende middenvelder gaat daarmee op voor zijn achtste seizoen in het groene shirt en behoort inmiddels wel tot het meubilair van de club.

Ook met Jesper van Dalen is een akkoord bereikt. De 22-jarige multifunctionele Achtervelder kwam in 2019 bij Eemdijk en is sindsdien onbetwist basisspeler onder trainer Willem Romp, die eerder al zijn contract bij onze club verlengde.

Eemdijk feliciteert Jordie, Rick, Sjohn en Jesper met hun contractverlenging, wenst ze dit seizoen na de winterstop veel succes en ziet uit naar de verdere samenwerking.