• Vier spelers langer door bij Eemdijk

29 dec 2020 Redactie
  • Tijdens de grandioze Diekse bingoshow van Tweede Kerstdag konden wij als club melden dat er wederom vier spelers zijn vastgelegd voor het volgende seizoen. Voor degene die het gemist hebben; Jesper van Dalen, Freek van Belzen, Nigel van Zelst en Armend Selimi zijn ook volgend seizoen Diekers.

• Na diverse gesprekken tussen de spelers en de technische commissie kwamen alle partijen een verlenging van hun contract op sportpark De Vinken overeen. Van Dalen (foto) kwam in de zomer van 2019 over van Roda ’46, evenals Van Belzen en onze hoofdtrainer Willem Romp. Spits Van Zelst voegde zich een jaar later bij zijn voormalig ploeggenoten, met wie hij samenspeelde in Leusden.

De multifunctionele Selimi (foto rechts) kwam in 2019 over van dorpsgenoot Spakenburg. Bij Eemdijk is hij inmiddels herenigd met zijn broer Argjend, die ook al vastligt voor volgend seizoen. Met de verlengingen van Jesper, Freek, Nigel en Armend staat de teller inmiddels op veertien wat vastgelegde spelers voor het volgende seizoen betreft.

• Manager technische zaken Jan van Twillert is zeer content met het vastleggen van het viertal. ,,We hebben vanaf het eerste moment de intentie gehad om langer met elkaar door te gaan. Wij zijn dan ook ontzettend blij dat alle vier de spelers hun ja-woord hebben gegeven aan de club. Ze gaven allen aan dat ze het gevoel hebben nog niet klaar te zijn bij Eemdijk.”

,,Jesper en Freek ontwikkelen zich sinds hun komst naar sportpark De Vinken geweldig in het groene shirt, Nigel is een doelpuntenmaker pur sang die in zijn debuutjaar in de hoofdklasse tot aan de coronastop in vijf wedstrijden al zes keer het net wist te vinden en de multifunctionele Armend is enorm gretig en door zijn snelheid een wapen. De ambities van de spelers en de club sluiten naadloos op elkaar aan en we kijken uit naar de verdere samenwerking.”

• Eemdijk feliciteert Jesper, Freek, Nigel en Armend met hun contractverlenging bij Eemdijk en ziet ernaar uit ze weer aan te moedigen langs de velden.