• Nu de wedstrijden er voor het seizoen 2023-2024 bijna opzitten is het de beurt aan de aannemer om met veld 1 en 2 aan de slag te gaan. Het kunstgras van veld 1 was 10 jaar oud en vervanging was hard nodig. Er komt een nieuwe toplaag op dit veld. Veld 2 was nog natuurgras. Dit wordt vervangen voor een nieuw kunstgrasveld. Hierdoor zullen we er komend seizoen minder last van hebben dat trainingen en wedstrijden afgelast moeten worden als het heeft geregend. Een hele mooie upgrade van ons sportpark. De verwachting is dat medio juli veld 1 wordt opgeleverd. Voor veld 2 is iets meer tijd nodig.

Veld 3 blijf een natuurgrasveld. Dit veld mag op zaterdag 15 juni voor het laatst bespeeld worden. Daarna gaat de rustperiode van 10 weken in. Dit betekent dat er vanaf maandag 26 augustus weer gevoetbald mag worden op veld 3.