• Vertrouwenspersoon bij v.v. Eemdijk : Hille de Graaf

5 aug 2019 John van Dam
  • De praktijk binnen diverse sportverenigingen heeft uitgewezen dat er momenten en gebeurtenissen zijn waarbij grensoverschrijdend gedrag niet kon worden voorkomen. Dat is dan ook één van de redenen waarom binnen v.v. Eemdijk een vertrouwenscontactpersoon is aangesteld, in de persoon van Hille de Graaf.

• Wie is Hille de Graaf…?

Geboren in Eemdijk en na een oefenperiode bij de IJsselmeervogels ben ik vanaf het moment Eemdijk opgericht is overgestapt naar deze club op Sportpark de Vinken.

Ik heb best een lange sportieve carrière gehad en heb competitie gespeeld tot boven mijn 50 jarige leeftijd.

Bijna in elke elftal gespeeld. Bij de A-selectie als rechtsback en vervolgens bij ander elftallen als onvervalste nummer 10, de middelste middenvelder en/of spits.

Momenteel actief spelend bij de Veteranen.

In de tijd dat Eemdijk bestaat ben ik bestuurlijk betrokken geweest. Circa 8 jaar in het hoofdbestuur gezeten als secretaris en in het prille begin ook nauw betrokken geweest bij het bestuur.

Na de bestuursperiode ben ik betrokken geweest bij de opzet van de sponsorcommissie samen met Menno Veldhuizen, ondersteunend in de organisatie van de fancy fair en heb ik een bijdrage mogen leveren aan het onlangs verschenen jubileumboek.

Ik werk al jaren bij de gemeente Bunschoten. Begonnen op het HRM taakveld, zit vanaf midden 1980 in de informatisering en ICT.

Ik ben ongeveer 20 jaar manager geweest en heb leiding mogen geven aan de HRM-club, de ICT club, het team Communicatie, de bestuur ondersteuning en de Juridische kwaliteitszorg.

De laatste jaren werkzaam als programma manager voor de ICT samenwerking tussen Bunschoten, Leusden, Nijkerk en Putten.

Als HRM manager weet ik wat het belang is van een goede procedure voor integriteitszaken en de onafhankelijkheid van een vertrouwenspersoon. In moeilijke situaties moet je weten waar je moet zijn en je verhaal moet kunnen worden verteld met het goed waarborgen van de privacy. Ik hoop daar mijn steentje aan bij te dragen. Ik ben altijd bereikbaar op het emailadres.

Vriendelijke groet

Hille de Graaf