• Vertrekkende spelers, bedankt voor jullie inzet!

15 jun 2020 Redactie
  • De nieuwe A-selectie van Eemdijk is de voorbereiding op het seizoen 2020 – 2021 al enige tijd geleden gestart. Als vereniging rest ons nu nog afscheid te nemen van de spelers die de deur op De Vinken achter zich dicht hebben getrokken in coronatijd.

• Een groep van vier spelers heeft onderdak gevonden bij buurman Spakenburg. Tim van Halteren, David van de Groep, Rik Muijs en Niek Beekhuis gaan aan de slag in het tweede elftal van de Blauwen.

Ook bij IJsselmeervogels 2 komen weer een paar spelers met een Eemdijk-verleden het veld op. Wouter de Graaf en Jan Vedder hebben allebei besloten om na één seizoen het groene shirt weer terug te verruilen voor het rood-witte shirt van de Westmaatbespelers.

Daarnaast nemen wij afscheid van Klaas de Graaf. De 32-jarige verdediger zei halverwege het voorbije seizoen al aan stoppen te denken. Nu heeft Klaas ook daad bij zijn woord gevoegd.

In een eerder stadium hebben wij het vertrek van Rafik el Hamdi, Wouter Beukers en Renco van Eeken al gecommuniceerd. Laatstgenoemde blijft echter wel bij de club betrokken door evenals Jan de Graaf, Thim de Graaf en Dominique Wallet in een lager elftal bij Eemdijk te blijven voetballen.

Als Eemdijk zijnde bedanken wij iedereen die zich heeft ingezet in ons mooie groene shirt en wenst hen veel succes in hun verdere carrière. Mocht de loopbaan ten einde zijn, hopen wij dat je van je voetbalpensioen kunt genieten.