• Verfgroothandel Bevela steunt v.v. Eemdijk als nieuwe GOUD sponsor!

  21 sep 2021 John van Dam
 • Raymiel Morsen was onlangs aandachtig toeschouwer bij de thuiswedstrijd van v.v. Eemdijk tegen RKAV Volendam. De verfspecialist zag ons vlaggenschip dankzij een 2-0 uitslag de eerste overwinning van het seizoen boeken.

 • De verfspecialist bij uitstek is een gerenommeerde naam in de verfbranche en was duidelijk zichtbaar in zijn element met de vertoonde voetbalkunsten op het veld. In een geheel andere setting was Raymiel eerder meegegaan als supporter van de Diekers op een trainingskamp. Dankzij een wederzijdse klik was een volgende stap op sponsorgebied een logisch gevolg.

  De sponsorcommissie levert hier een significante bijdrage aan door de belangen van potentiële sponsors hoog in het vaandel te stellen. In deze huidige is tijd is dit een prachtige voorbeeld van een partnership die alle lof verdiend en is de vereniging een uiterste prettige en unieke sponsor rijker geworden.

  Namens het bestuur van v.v. Eemdijk en de sponsorcommissie zijn wij Raymiel erkentelijk en hopen wij van ganser harte dat het sponsorschap met verve een sportief leven tegemoet gaat!

  Kennis van het schildersgilde

  Als verfspecialist is Raymiel samen met zijn team verantwoordelijk voor de Bevala-vestiging in Amersfoort. Kundig en voorzien van ruime ervaring qua toepassing en gebruik van Trimetal, Wijzonol, SPS, Boonstoppel, Sikkens, Sigma en NON paint-producten. Door de opgedane kennis en ruime ervaring in de verfbranche is er een zeer groot en breed netwerk ontstaan in deze sector.

  Bij Bevela sta je er nooit alleen voor!

  Als vrije verfgroothandel staat Bevela al bijna een halve eeuw voor de professionele schilder, behanger, stukadoor, technische dienst en opleider klaar met onafhankelijk advies en begeleiding op de werkplaats. Van verftechnisch advies tot opleidingen en van distributie tot onderhoud en reparaties. Daar staan decennia aan ervaring en innovatie garant voor.

  https://www.bevela.nl/