• In een leuke wedstrijd won Eemdijk van Swift met 2-1. Swift begon als koploper aan de wedstrijd, had nog geen doelpunt tegen gekregen, maar daar bracht Eemdijk verandering in.

Het eerste kwartier was het aftasten. Beide ploegen zochten waar mogelijk de aanval maar echte kansen waren er nog niet. In minuut 24 was er een grote kans voor Eemdijk. Argjend Selimi gaf vanaf rechts een fraaie voorzet. Jeffrey van den Dikkenberg zette al vallend zijn hoofd tegen de bal maar helaas ging de kopbal over. Even later de volgende kans maar het schot van Jesper van Dalen ging voorlangs. En dan ging de aloude voetbalwet weer eens op. Bij de eerste kans voor Swift was het direct raak. Oude bekende Bas Buimer werd vrijgespeeld en schoot de bal over de uitkomende keeper Jauke Beekbuis in het doel (0-1).
    Eemdijk ging direct op zoek naar de gelijkmaker. Jesper van Dalen ging de 16 van Swift in, werd licht aangetikt, en kwam ten val. Doordat Jesper iets te gretig naar de grond ging floot scheidsrechter Spaan voor een schwalbe en gaf Jesper zelfs een gele kaart. Dat was wel discutabel. Toch werd het voor de rust nog gelijk. Na een ingooi kwam Jeffrey in balbezit in de 16 van Swift. Hij ging een 1-2’tje aan met Yannick Bouw en schoot de bal onder keeper van der Meer door in de touwen (1-1). Even leek Eemdijk met een voorsprong te gaan rusten. Een voorzet vanaf links werd door Yannick Bouw ingekopt maar de bal was over de achterlijn geweest.

Yannick Bouw maakt de winnende.

Na rust was Eemdijk direct weer gevaarlijk. Een lob van Yannick Bouw ging voorlangs maar even later was het wel raak voor Yannick. Bij een terugspeelbal van Swift zat Yannick er tussen en hij schoof de bal in het doel (2-1). Daarna kreeg Eemdijk voldoende kansen om de wedstrijd te beslissen maar die werden niet benut. Bij een counter was de ingevallen Franslyn Nsingi te gretig. In plaats van nog even in te houden op de eigen helft op de pass die zou komen was hij al vertrokken en werd hij afgevlagd voor buitenspel. Ook Yannick kreeg nog een kans maar hij schoot tegen de keeper op. Daar tussendoor was Swift steeds meer druk gaan uitoefenen op het doel van Eemdijk. Echt grote kansen kwamen er niet. Wel een paar corners en vrije trappen maar die werden, mede door keeper Jauke Beekhuis die wat ballen uit de lucht plukte, door de verdediging onschadelijk gemaakt.
    Zo won Eemdijk uiteindelijk verdiend met 2-1 van Swift.

Opstelling Eemdijk:
    Jauke Beekhuis, Zeger Beukers, Jasper Beekhuis, Jan Pieter Hartog, Dennis Hollart, Jesper van Dalen, Jeffrey van den Dikkenberg, Sjohn van Gulik (74. Franslyn Nsingi), Michel Goossensen, Argjend Selimi, Yannick Bouw.

Scoreverloop:
    36. 0-1 Bas Buimer