• Trainingskamp Benalmádena 2023 | Dag 5 | Afsluitende training en saamhorige terugreis na geslaagd trainingskamp

10 jan 2023 Redactie
  • Voetbalvereniging Eemdijk slaat van donderdag 5 januari tot en met maandag 10 januari zijn tenten op in Spanje. De koploper van de vierde divisie B verblijft deze dagen in Torremolinos, waar de basis wordt gelegd voor een succesvolle tweede seizoenshelft. Via de website, in combinatie met de social media van de club, is een verslag van het trainingskamp te volgen. Veel plezier!

• De laatste dag alweer. De tijd is gevlogen. Op de vertrekdag het vroegste tijdstip qua ontbijt – wat een farce – en daarna moest er al uitgecheckt worden. Toch was het trainingskamp nog niet voorbij, want de mannen van de A-selectie werden nog aan een training van Willem Romp onderworpen. Onder de stralende zon gingen de mannen er nog één keer voor dit trainingskamp. De afsluitende partijvorm gaf ook nog een lekker toetje, met de kers op de taart van Argjend Selimi die de goal van het trainingskamp maakte. Hij schoot van een meter of 25 over de aan de grond genagelde Jauke Beekhuis heen.

• Na terugkomst in het hotel kon er door de spelers gedoucht worden in de speciaal geregelde kamers en daar werd gretig gebruik van gemaakt. Na een klein drankje op het terras in de Spaanse zon, een hapje eten of een wandeling, werd het gezelschap om 16:15 uur opgehaald door de bus die de reis naar Malaga Airport maakte. Omstreeks 22:00 uur was de landing in Düsseldorf daar en ging men op zoek naar de bagage, waarna de bus werd opgezocht om de terugreis naar sportpark De Vinken te maken. Waar de heenreis nog zo rumoerig als de pest was, kon je nu haast een speld horen vallen. Dat betekent dat het een geslaagd trainingskamp is geweest. Daar willen wij teammanager Teo van de Mheen en een ieder van de organisatie hartelijk voor bedanken. Het was genieten.

• Op naar een zeer succesvol tweede seizoenshelft. Dan mogen we met elkaar een kroon zetten op de geweldige eerste seizoenshelft, het afgelopen trainingskamp en er een geweldig jaar van maken. Zet hem op jongens! (en bedankt voor het lezen)