• Argjend Selimi topscorer van IJsselmeervogels A1 maakt komend seizoen de overstap van De Westmaat naar Eemdijk. De 18 jarige nummer ’10’ heeft dit seizoen al 11 goals weten te maken met IJsselmeervogels A1 waarmee hij nog volop strijd om de titel van de 3e divisie A.

    Selimi: “Toen ik hoorde dat ik bij IJsselmeervogels volgend seizoen niet de kans zou krijgen bij de A-selectie, ben ik verder gaan kijken. Eemdijk en nog wat andere clubs toonde interesse. De keuze viel uiteindelijk op Eemdijk vanwege de ambitie en het blijven voetballen in eigen dorp.”

    De geboren Spakenburger speelde in het verleden ook voor Spakenburg. Maar vanwege de ambitie om zo hoog mogelijk te spelen. Maakte hij toen de overstap naar IJsselmeervogels, waar de jeugd wat hoger speelt.

    “Wij zijn heel blij met het aantrekken van Argjend. Dit seizoen missen we veel scorend vermogen, met Selimi erbij hebben we volgend seizoen nog meer keus voor de trainer. Argjend is een ambitieuze voetballer met veel potentie die zelfs het betaald voetbal nog niet uit zijn hoofd heeft gezet.”Aldus Menno Veldhuizen.

    Iets wat niet onmogelijk is, zo maakte Gijs Bos ooit de overstap van IJsselmeervogels A1 naar Eemdijk. Een aantal jaar later speelde de boomlange spits betaald voetbal in Engeland.