• Tijdens derby tegen IJsselmeervogels collecte voor hulpverlening in Oeganda

    2 apr 2024 John van Dam
  • Vanuit Stichting het Nieuwe Leven bieden Henk en Jeanet Vedder hulp aan 2 dorpen in Oeganda. Dit doen zij al 9 jaar en hebben intussen al veel gerealiseerd om de levensstandaard van deze overwegend arme gezinnen te verhogen. Er is oa een waterput geslagen, een voorraadschuur gebouwd en op medisch vlak wordt er veel hulp geboden.

    Voor de komende tijd staan een paar grote plannen op stapel, namelijk in ieder dorp een school te bouwen, en daarnaast de armste gezinnen te gaan ondersteunen dmv het starten van kleine bedrijfjes, landbouwproject of een lening te geven. Hiervoor is veel geld nodig, per school gaat dit al 60.000 euro kosten. Henk en Jeanet durven groots te dromen... droomt u met hen mee?

  • Op zaterdag 6 april zullen zij voor aanvang van de wedstrijd tussen VV Eemdijk en VV IJsselmeervogels collecteren bij de ingang van het voetbalterrein. De opbrengst hiervan zal volledig ten goede komen aan de doelen. Henk en Jeanet doen hun werk vanuit de Liefde van God en op vrijwillige basis. Zij organiseren ook regelmatig een reis naar hun bestemming. En u bent altijd welkom om eens mee te gaan.

    Voor meer info, www.hetnieuweleven.com of info@familievedder.nl of via 06-44726742