• Teo van de Mheen draagt het teammanager stokje over aan Derek de Graaf

23 feb 2024 John van Dam
  • Teo van de Mheen stopt als teammanager bij V.V. Eemdijk. Onder het bewind van Ulrich Landvreugd is hij gestart aan een reis die gevuld was met passie, toewijding en onvoorwaardelijke steun voor ons team.

Bij de start van het seizoen 2014/2015 trad Teo toe tot onze staf als teammanager van onze mooie club. Als oorspronkelijk blauwe supporter, kunnen we stellen dat hij in dit decennium een groen hart heeft gekregen.

Na een periode van 10 jaar heeft Teo besloten om het stokje over te dragen. Zijn keuze is begrijpelijk, gezien de toenemende uitdagingen om werk en privé in balans te houden. Hoewel we zijn vertrek betreuren, begrijpen we ook dat hij deze lastige keuze moest nemen.

Als club zijn we vastbesloten om een oplossing te vinden die Teo in staat stelt betrokken te blijven bij V.V. Eemdijk, zij het op een meer passende en evenwichtige manier. Zijn betrokkenheid en plek binnen de club zijn te waardevol om hier geen geschikte oplossing voor te vinden.

Teo, namens alle leden, supporters en de gehele V.V. Eemdijk-familie, willen we je hartelijk bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Je bent niet alleen een teammanager, maar ook een groene vriend geworden.. We wensen je het allerbeste in je toekomstige avonturen en we zien je snel op ons mooie sportpark de Vinken!

Benieuwd naar Derek, binnenkort stelt ie zich aan jullie voor…