• In 1991 begon Sjok-in samen in één pand met de winkels Bootsman mannenmode en Alles Kids kinderkleding. In 1993 werd de mannenmode-afdeling overgenomen, waardoor Velten Mode ontstond. In 2000 vertrok Alles Kids kinderkleding uit het pand, waarna Velten Mode het gehele pand in gebruik nam.

 • Vandaag de dag zijn zij de specialist op het gebied van actuele mode, waarbij kwaliteit en service vanzelfsprekend zijn. Met ruim 400 mis Velten Mode nu één van de toonaangevende mannenmodezaken in de regio. Alle medewerkers hebben een opleiding in de mode gevolgd, zo wordt je altijd deskundig geholpen!

  Er zijn veel verschillende merken en collecties te vinden, hierdoor is er (bijna) altijd wat te vinden naar uw wensen! Denk bijvoorbeeld aan merken als Bob, Fellows, John Miller, Mac, Marco Manzini, Meyer, No Excess, Olymp, PME Legend, R2 Amsterdam, Sik Silk, State of Art, Superdry, Tommy Jeans en Vanguard.

  Bij Velten Mode kunt u ook terecht voor een maatkostuum voor een trouwerij of uw werk. Bij het kopen en samenstellen van een maatkostuum kunnen de medewerkers van Velten Mode u uitgebreid adviseren. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt!

  Ook stelt Velten Mode de gehele maand Februari een goodiebag beschikbaar voor alle leden en sponsoren van VV Eemdijk. Deze kan worden afgehaald bij Velten Mode op vertoon van de ledenpas of sponsorpas.

  Voor meer info over Velten Mode bezoek de website : https://www.veltenmode.com/

  Of kom langs in de winkel van Velten Mode.