• Sponsor van de maand (november) Bloemenhuis Rogeab

  14 nov 2019 John van Dam
 • Bloemenhuis Rogeab is in 1969 gestart achter het huis van Arjan in een kas. In 1984 verhuisde de bloemenzaak naar de Kerkstraat, waarna Arjen het bedrijf in 1990 van zijn ouders overnam. In 2007 moest het oude pand gesloopt worden om ruimte te maken voor nieuwbouw, maar het werd in 2009 op dezelfde plek in een veel luxere vorm herbouwd. Het interieur in de winkel is lekker landelijk en de bloemen staan mooi opgesteld in het ruime pand.

  Het jaar 2019 is een speciaal jaar voor het Bloemenhuis omdat ze in oktober hun 50-jarig jubileum hebben mogen vieren. Rogeab gaat heel goed mee met de tijd, en dat is niet alleen in de stijlvolle winkel terug te zien. Ook online zijn ze zichtbaar aanwezig en de website biedt veel mogelijkheden.

  Bij Bloemenhuis Rogeab kan je voor veel verschillende bloemproducten terecht. Bloemboeketten (met of zonder vaas), bruidsboeketten, rozen, rouwstukken en rouwboeketten kunnen hier helemaal naar wens gestyled worden. Ook is dit alles eenvoudig via de website te bestellen om thuis te laten bezorgen. Iemand anders verrassen met een bloemstuk of een bos rozen is natuurlijk ook mogelijk!

  Ook heeft Rogeab voor bedrijven het zogenaamde ‘bedrijfsabonnement’, hiermee is jouw bedrijfsruimte altijd voorzien van fleurige bloemboeketten. Daarnaast is het mogelijk om de verjaardagen van medewerkers te laten registreren waardoor ze automatisch een boeket toegestuurd krijgen op hun verjaardag.

  Namens VV Eemdijk hartelijk dank voor jullie steun als sponsor bij de club.

  Website: www.rogeab.nl/home
  Facebook: www.facebook.com/Bloemenhuis-Rogeab-151677268267017