• Speler Eemdijk niet besmet met het coronavirus

5 aug 2020 Redactie
  • Dinsdag werd uit voorzorg de oefenwedstrijd Hercules - Eemdijk afgelast omdat een speler van Eemdijk ziek was geworden. Daarop werd een test afgenomen en als club zijn wij dankbaar te kunnen melden dat de test negatief was.

• De reden om de wedstrijd tegen Hercules niet te spelen, was omdat de speler in kwestie afgelopen zaterdag nog in actie was gekomen tegen DHSC (3-4 verlies) en ook de maandagtraining heeft bijgewoond. Gelukkig is de uitslag van de test negatief waardoor niets meer de hervatting van de voorbereiding op het seizoen 2020-2021 in de weg staat.

Zodoende staan Willem Romp en zijn spelers donderdagavond gewoon op het trainingsveld. De oefenwedstrijd van aanstaande zaterdag tegen Spakenburg gaat dan ook gewoon door. De aftrap tegen de dorpsgenoten is om 15.00 uur op sportpark De Vinken.