• Seizoen 2018-2019 afgesloten met vrijwilligersavond

14 jul 2019 John van Dam
  • Afgelopen zaterdag werd het seizoen 2018-2019 afgesloten met de traditionele vrijwilligersavond. Er waren ruim 100 aanwezigen in de kantine en op het terras. De avond werd geopend door voorzitter Menno Veldhuizen.

Hij gaf aan dat we een bijzonder jaar achter de rug hebben. We hebben de teleurstelling van de degradatie van het 1e moeten verwerken. Maar er waren afgelopen seizoen gelukkig ook vele leuke en succesvolle momenten. Vooral op de festiviteiten rondom het 40-jarig bestaan van onze vereniging kan met een zeer trots gevoel worden teruggekeken. Er is een prachtig boek uitgegeven waarin de historie van de club is vastgelegd en er is maar liefst drie dagen lang feest gevierd. Ook de groeiende jeugdafdeling maakt ons allemaal trots.

Na de woorden van de voorzitter was er een heerlijk Thais buffet van Ootje Eppie. Dit viel zeer goed in de smaak bij de aanwezigen. En de koks moesten hard doorwerken om alle hongerige magen te vullen. Ook zij verdienen een compliment. Achter de bar stonden 5 spelers van de a-selectie. Erg leuk om te zien dat de nieuwelingen Jesper van Dalen, Freek van Belzen en Jan Vedder zich hadden aangemeld om te helpen. Samen met Jeffrey van Den Dikkenberg en Rik Muijs zorgden zij ervoor dat iedereen een lekker drankje tot zijn/haar beschikking had.

Als verrassing kregen alle vrijwilligers ook nog een goody bag mee naar huis. Het bestuur wilde hiermee graag haar dank uitbrengen naar alle vrijwilligers die erg druk zijn geweest het afgelopen seizoen. Met elkaar zorgen we voor het succes van de vereniging. Wij hopen dat de vele vrijwilligers zich nog vele jaren blijven inzetten voor de club.