• Eemdijk heeft de wedstrijd tegen DOVO afgesloten met een gelijkspel. De 1-1 eindstand was met de rust al bereikt. Gezien het spelbeeld was het gelijkspel een terechte uitslag.

  Eemdijk startte uitermate slecht aan de wedstrijd. DOVO was daardoor vanaf het begin veelvuldig op de helft van Eemdijk te vinden. De 0-1 van Mohamed el Kharbachi na 10 minuten was het logisch gevolg van de dadendrang van DOVO en het matige spel van Eemdijk. Tot overmaat van ramp was keeper Jauke Beekhuis bij het doelpunt geblesseerd geraakt aan zijn knie. Hij kon niet verder en werd vervangen door Bas Koppelaar. Bas keepte een prima wedstrijd.
  Ook na het doelpunt bleef Eemdijk rommelig en slecht voetballen. Als DOVO iets attenter was geweest dan hadden de Veenendaalers een tweede doelpunt kunnen maken. Na een klein half uur was Eemdijk eindelijk gevaarlijk voor het doel van DOVO. Na een gevoelvolle voorzet van Sjohn van Gulik kopte Yannick Bouw de bal richting de verre hoek en werd nog net tot corner verwerkt. Uit de corner kreeg Eemdijk een ingooi. De verre ingooi bleef wat hangen in het strafschopgebied en na enkele kopduels viel de bal voor de voeten van Jesper van Dalen. Die bedacht zich geen moment en schoot de bal strak in de verre hoek achter de kansloze keeper Nick van den Dam (1-1). Vlak voor de rust was Jordy Hilterman na een duel ongelukkig op zijn schouder gevallen. Hij kon niet verder, zijn schouder was uit de kom, en werd vervangen door Jeffrey van den Dikkenberg. Met de 1-1 stand gingen beide ploegen aan de thee.

  Door de blessures in de 1e helft en de noodgedwongen wissels was Willem Romp al twee van de drie wisselmomenten kwijt. In de rust bracht hij daarom met Jasper Beekhuis en Dennis Hollart twee invallers. Zeger Beukers en Freek van Belzen waren in de kleedkamer achtergebleven. Voor Jasper Beekhuis duurde de invalbeurt maar kort. Na een minuut of tien schoot het in zijn hamstring en moest hij geblesseerd het veld verlaten. Michel Goossensens was zijn vervanger.

  In deze 2e helft speelde Eemdijk aanzienlijk beter dan voor de rust. Goed druk zetten leverde een paar keer balbezit op en Eemdijk werd een paar keer gevaarlijk voor het doel van DOVO. Ook DOVO kwam nog een aantal keren gevaarlijk door. Gescoord werd er echter niet meer en de wedstrijd eindigde in een terechte puntendeling.

  Opstelling Eemdijk:
  Jauke Beekhuis (15. Bas Koppelaar), Zeger Beukers (46. Jasper Beekhuis/57. Michel Goossensen), Rick Blokhuis, Peter van de Groep, Freek van Belzen (46. Dennis Hollart), Sjohn van Gulik, Justin van Groen, Jesper van Dalen, Jordy Hilterman (45. Jeffrey van den Dikkenberg), Yannick Bouw, Sven Deen

  Scoreverloop:
  10. 0-1 Mohamed el Kharbachi
  30. 1-1 Jesper van Dalen