• Begin deze maand op woensdag 1 december bezochten de Pieten v.v. Eemdijk. De middag stond in het teken van pepernoten, limonade, diverse spelletjes op zowel het hoofdveld als in de kantine.
  Als afsluiting werden de Diekse toppers beloond voor hun ‘goede gedrag’ van het afgelopen jaar en kregen ze een gaaf cadeau met ’n goed gevulde snoepzak gesponsord door de firma Bonneveld.
  Deze dag werd georganiseerd door de Diekse Sintcommissie voor de kinderen van de Groene Tijgers, JO-8 en JO-9. Om ca. 15.30u werd er gestart met muziek en energieke dansmoves van de Pieten. Vervolgens werd er gevoetbald waarbij zowel snelheid als vaardigheid werden getest. Uiteraard mochten de kids hun schoten uitproberen met een heuse Keeperspiet op doel.
  De jeugdige talentjes waren niet moe te krijgen maar waren muisstil nadat de vers gebakken patat was uitgedeeld en waren de zoete mondjes heerlijk gevuld.
  Al met al was het een succesvolle opvolging van het Pepernotentoernooi.

  Sint Nicolaas liet nog weten dat hij graag hierbij wilde zijn maar zijn paard Ozosnel was snotverkouden en wilde geen onnodig risico oplopen die dag.

  Actief op veel terreinen in de bouw
  Bonneveld onderscheidt zich op meerdere vlakken. Of het nu rail-infra, gewapende grondconstructies, milieutechnische of riool-straatwerkzaamheden zijn.
  Een gevestigde naam in de bouwsector en werkt doorgaans als hoofdaannemer maar kan tevens als onderaannemer uitstekend uit de voeten. Met de kundige expertise in huis zijn vele projecten tot een subliem succes gekomen.

  https://www.bonneveld.nl/

  Bonneveld bezit de juiste mentaliteit en heeft een wederzijds begrip voor de werknemers.

  “De mens binnen het bedrijf staat voorop en dat is uniek voor zo’n bedrijf als in deze vorm”