• In een wedstrijd met veel fouten aan beide kanten heeft Eemdijk met 3-4 verloren van Rijnvogels. Een paar minuten voor tijd stond Eemdijk nog met 3-2 voor maar ging in de laatste minuten alsnog ten onder.

  Eemdijk startte prima en kwam snel via Yannick Bouw op 1-0. Na een minuut of 20 werd het beeld van de wedstrijd anders en kwam Rijnvogels aan voetballen toe en kreeg ook kansen. Jauke Beekhuis hield eerst Eemdijk op de been maar vlak voor de rust ging hij in de fout. Een hoge voorzet werd door Jauke slecht verwerkt en Alljereau Mercera strafte dat af met de gelijkmaker.

  Na de rust was Eemdijk weer beter bij de les maar het was Rijvogels dat scoorde. Ongehinderd kon er een voorzet gegeven worden die van dichtbij door Maarten Reyneveld werd afgewerkt (1-2). Door Willem Romp werd er met Jesper van Dalen en Dennis Hollart verse krachten ingebracht. Een grote fout in de opbouw van Rijnvogels, de bal werd pardoes in de voeten van Jordy Hilterman gespeeld, bracht Eemdijk weer op gelijke hoogte (2-2). En het leek nog mooier te worden voor de thuisclub toen na matig verdedigen van de Katwijkers Zeger Beukers de bal bij Sven Deen bezorgde. Sven schoot de bal keurig in de hoek (3-2). Met nog een minuut of 10 te spelen leek de overwinning binnen handbereik. Rijnvogels gaf zicht echter niet gewonnen en zette nog aan. Een lastig schot werd door Jauke in eerste instantie uit het doel gehouden. De bal viel in de doelmond neer, Jauke en ook de verdedigers van Eemdijk kregen de bal niet onder controle. Jacco Scholten was het meest attent en schoot voor de derde keer de gelijkmaker op het scorebord (3-3). En in blessuretijd werd het helemaal een drama voor Eemdijk. Bij een counter van Rijnvogels werd er vergeten om net over de middenlijn een overtreding te maken. Daardoor werd de bal uiteindelijk bezorgd bij Alljereau Mercera en die pegelde de bal van buiten de 16 in de kruising (3-4)

  Opstelling Eemdijk:
  Jauke Beekhuis, Zeger Beukers, Rick Blokhuis, Peter van de Groep, Freek van Belzen (63. Dennis Hollart), Sjohn van Gulik, Justin van Groen (63. Jesper van Dalen), Jeffrey van den Dikkenberg, Jordy Hilterman, Yannick Bouw, Sven Deen

  09 1-0 Yannick Bouw
  41 1-1 Alljereau Mercera
  61 1-2 Maarten Reijneveld
  71 2-2 Jordy Hilterman
  80 3-2 Sven Deen
  87 3-3 Jacco Scholten
  92 3-4 Alljereau Mercera