• Eemdijk heeft de belangrijke wedstrijd tegen DVS’33 met maar liefst 5-0 verloren. Geen moment was Eemdijk in de wedstrijd en de uiteindelijke uitslag was geenszins geflatteerd.

  Vanaf de eerste minuut zat Eemdijk niet in de wedstrijd. Op elk vlak werden De Groenen afgetroefd en de 1-0 na een goed kwartier was dan ook een logisch gevolg. Eemdijk mocht van geluk spreken dat het aan de thee ging met een minieme achterstand en er nog mogelijkheden waren op een resultaat.

  Dat was een kwartier na rust wel anders. Tussen minuut 54 en 59 trof DVS drie keer doel en liep het uit naar 4-0. Daarna geloofde DVS het wel en scoorde alleen nog een paar minuten voor tijd de 5-0. Wel schoot de thuisclub twee keer op de paal en een keer op de lat en hield keeper Jauke Beekhuis nog een paar ballen uit zijn doel.

  Met 5-0 leed Eemdijk de grootste nederlaag van het seizoen. Enige hoogtepunt was het officiële debuut van Lars Koops die tien minuten voor tijd het veld in kwam. Deze wedstrijd gauw vergeten en zorgen dat er zaterdag thuis tegen HSC’21 een ander Eemdijk in het veld staat.

  Opstelling Eemdijk:
  Jauke Beekhuis, Jasper Beekhuis, Justin van Groen, Peter van de Groep, Rick Blokhuis (81. Lars Koops), Dennis Hollart (46. Jordie Huijgen), Sjohn van Gulik (63. Zeger Beukers), Jesper van Dalen, Freek van Belzen, Yannick Bouw, Jeffrey van den Dikkenberg.

  Scoreverloop:
  1-0 Adriaan Kruisheer (16')
  2-0 Sam Crowther (54')
  3-0 Benjamin Roemeon (56')
  4-0 Benjamin Roemeon (59')
  5-0 Youness Mokhtar (84’)