• Vanaf maandag 27 juli gaat het eerste van Eemdijk verder in de voorbereiding op het seizoen 2020-2021. De manschappen van trainer Willem Romp hebben dan drie weken vrij gehad om de batterij op te laden nadat ze, toen de versoepelde coronamaatregelen dat mogelijk maakten, al een aantal weken met elkaar op het veld hebben gestaan.

• Bij de voorbereiding op een nieuw seizoen horen ook meerdere oefenwedstrijden. Eemdijk begint de reeks op zaterdag 1 augustus om 14.30 uur met een thuiswedstrijd tegen DHSC. Drie dagen later (4 augustus) maken de Diekers de gang naar Utrecht, waar derdedivisionist Hercules wacht. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt.

Daarna speelt Eemdijk drie thuiswedstrijden. Op zaterdag 8 augustus ontvangen we op sportpark De Vinken dorpsgenoot Spakenburg. Tegen de Blauwen rolt de bal vanaf 15.00 uur. Dinsdag 11 augustus zijn wij de gastheren van Sparta Nijkerk, waar om 20.00 uur de wedstrijd in gang wordt gezet. De tweede week sluit Eemdijk op zaterdag 15 augustus af met een thuiswedstrijd tegen HSV Zuidvogels. Die wedstrijd vangt op het voor Eemdijk gebruikelijke tijdstip van 14.30 uur aan.

De derde week start de equipe van trainer Willem Romp met een oefenwedstrijd in Huizen, waar de plaatselijke SV Huizen op dinsdag 18 augustus vanaf 20.00 uur de tegenstander is. Eemdijk speelt op zaterdag 22 augustus in Woerden de voorlaatste oefenwedstrijd van de voorbereiding. Dan is derdedivisionist Sportlust '46 om 14.30 uur de tegenstander.

Op zaterdag 29 augustus staat de laatste test voordat de competitie een week later begint op het programma. In Amsterdam is AFC de tegenstander. De atrap op het vernieuwde sportpark Goed Genoeg vindt om 14.30 uur plaats.