• Zaterdag 21-09-2019 mochten we weer een nieuwe zilver sponsor verwelkomen bij VV. Eemdijk.

Na de 1-0 overwinning van vv Eemdijk tegen Flevo boys werd na de wedstrijd in het sponsorhome Karel Huijgen van Onderhoudsbedrijf Huijgen gepresenteerd .

Karel Huijgen is geen onbekend gezicht bij Eemdijk hij was met zijn bedrijf al geruime tijd bordsponsor en heeft dit verhoogt naar Zilver sponsor.

Karel  bedankt voor je steun aan de club en veel succes met je bedrijf.

voor meer info, www.onderhoudsbedrijfhuijgen.nl

• Heeft u ook interesse om te sponsoren? Dat kan natuurlijk! Klik hier voor de mogelijkheden.

Dit kan al vanaf een wedstrijdbal, reclamebord maar natuurlijk ook met een van onze sponsorpakketten (brons,zilver,goud of platina), Stuur gerust een mail naar sponsorcommissie@vveemdijk.nl of spreek met een van de leden van de sponsorcommissie: Menno(grote)Veldhuizen, Gerben van de Mheen, Mark ten Berg, Walter schaap, Henk Bout, Fake Schonewille of Arjan Vedder.

Tot slot hopen we u te verwelkomen bij VV Eemdijk op de eerst volgende thuiswedstrijd op zaterdag 5 oktober tegen Staphorst.

Met Sportieve groet,

De Sponsorcommissie