• De belastingadviseurs en accountants van Schaap & Van Dijk uit Bunschoten kijken verder dan de jaarrekening en de belastingaangifte. zij volgen uw bedrijfsresultaten en geven advies: als u dat wenst, maar ook proactief, als de cijfers hiertoe aanleiding geven. Zij gebruiken hiervoor de meest moderne software. U ervaart gemak en professionaliteit en kunt al uw tijd en energie steken in uw onderneming en uw klanten.

    Natuurlijk, zij regelen uw administratie en belastingaangifte, maar een factuur of bonnetje verwerken kan elk administratiekantoor. Doordat zij uw bedrijfsresultaten op elk gewenst moment kunnen analyseren, krijgt u advies op basis van actuele cijfers. U kunt tijdig bijsturen. Daar ligt voor u een belangrijke toegevoegde waarde.

    En als zij extra kennis en expertise nodig hebben, bijvoorbeeld op internationaal fiscaal, juridisch of notarieel gebied, dan beschikken zij over een groot netwerk met korte lijntjes. Die mensen zitten op onze telefoon onder de voorkeursknop.

    Wilt u advies over bedrijfsopvolging, een testament, werkprocessen of de koers van uw bedrijf? Wij hebben onze kennis op orde, gaan voor persoonlijke aandacht, maar kraken ook een kritische noot als dat nodig is. Andere kernwoorden: onafhankelijk, vooruitstrevend, kleinschalig, toegankelijk, Wij halen eruit wat erin zit, maar staan ook met beide benen op de grond. Geen fratsen.zij leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit dat onze toegevoegde waarde meer is dan de prijs die u betaalt.