• Met trots willen wij onze nieuwe jeugdhoofdsponsor presenteren… ook trots dat het een sponsor is uit ons eigen dorp.. en wel Saled!

    Stef heeft ons verteld dat hij graag sponsor wilde worden bij Eemdijk maar dan niet zomaar een sponsor maar wel dat het een bijzonder sponsorschap moest zijn.

    Een sponsorschap met toegevoegde waarde voor vv Eemdijk.

    Toen wij op zoek waren naar een nieuwe jeugd sponsor, was dit voor Saled een mooie gelegenheid om sponsor te worden en iets te kunnen betekenen voor de groene jeugd van Eemdijk!

    Saled is uw leverancier in hoogwaardige LED verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit. Hun LED verlichting is 99,9% recyclebaar, geeft ruim 50% minder CO² uitstoot en bespaart minstens 50% energie. Zij leveren gecertificeerde verlichting.

    Saled levert niet alleen nieuwe armaturen inclusief lichtbron. zij zijn gespecialiseerd in het één-op-één vervangen van de conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Deze techniek noemen zij retrofit. Met retrofit hoeft u uw huidige armatuur niet te vervangen om over te stappen naar LED. Zo gaan zij kapitaalvernietiging tegen. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.