• V.V. Eemdijk kondigt met trots de aanstelling van Niek van Diermen als nieuwe fysiotherapeut aan

Nadat onze huidige medische staf aangegeven had voor andere uitdagingen te kiezen, zijn we als technische commissie gaan onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om het vertrek van Jannie en Koen op te kunnen vangen. Als club zijn we trots aan te kunnen kondigen dat we deze gevonden hebben in de persoon van Niek van Diermen.

Niek, die zelf een voetbalachtergrond heeft en zijn passie voor het spel combineert met zijn expertise als fysiotherapeut, belooft een waardevolle toevoeging te zijn aan onze staf. De aanstelling van Niek markeert een belangrijke stap in onze clubontwikkeling. Zijn toewijding aan het welzijn van onze spelers en zijn focus op het verbeteren van hun fysieke prestaties sluit naadloos aan bij onze ambitie om als club continu vooruitgang te blijven boeken.

• Samen met Niek streven we ernaar om nieuwe hoogten te bereiken in de algehele fitheid van onze selectie. Als club zijn we vastbesloten om samen met Niek en onze spelers de volgende stappen te zetten. We geloven dat deze focus op gezondheid en prestatie ons zal helpen om succes te behalen, zowel op als naast het veld.

Namens V.V. Eemdijk heten we Niek van harte welkom en kijken we uit naar een succesvolle samenwerking. Tegelijkertijd willen we Jannie en Koen hartelijk danken voor hun inzet en we blijven elkaar zien.