• Eemdijk heeft zaterdag een gevoelige nederlaag geleden. Tegen De Dijk werd er met 1-0 verloren. Deze stand was met de rust al bereikt.

  Na vijf minuten kreeg Eemdijk al een waarschuwing. Een schot van De Dijk kon met moeite door Jeroen de Harder gekeerd worden. De rebound werd gelukkig naast geschoten. Daarna was Eemdijk wat sterker. Op het kwartier was er een goede aanval. Helaas was het schot van Jeffrey van den Dikkenberg niet zuiver en verdween hoog over het doel. Een paar minuten later kwam Eemdijk op achterstand. De Dijk kwam door over de linkerkant. Abraham Misehouy kwam in balbezit, met een handige beweging kwam hij naar binnen. Zijn halfhoge schot in de korte hoek was Jeroen de Harder te machtig (1-0). Tot aan de rust was Eemdijk onmachtig om kansen te creëren. Met 1-0 gingen de ploegen rusten.

  Weinig kansen voor Eemdijk.

  Willem Romp had ingegrepen in de rust. Armend Selimi kwam in de ploeg voor Sjohn van Gulik. Het spel speelde zicht voor het grootste deel af op de helft van De Dijk. Maar Eemdijk speelde stroperig en kansen waren schaars. Wel een aantal corners maar ook die waren meestal niet goed. Argjend kreeg een kans maar hij schoot naast. De grootste kans was een minuut of tien voor tijd voor Jeffrey van den Dikkenberg. Hij kwam vrij voor de keeper, maar nam helaas de bal niet helemaal lekker aan en schoot tegen de uit zijn doel gestormde keeper van De Dijk op. In het restant bleef Eemdijk aandringen maar wist de nederlaag niet meer af te wenden.

  Zo verloor Eemdijk kostbare punten. Ondanks de afwezigheid van een aantal vaste krachten door blessures en ziekte was dit een onnodige nederlaag. Hierdoor maakt Eemdijk weer even pas op de plaats in de stand. Volendam is nu de nieuwe koploper. Het blijft het stuivertje wisselen aan de kop.

  Opstelling Eemdijk:
  Jeroen de Harder, Michel Goossensen, Zeger Beukers (64.Jan Pieter Hartog), Dennis Hollart, Rick Blokhuis, Sjohn van Gulik (46. Armend Selimi), Jesper van Dalen, Jeffrey van den Dikkenberg, Frank Heus, Argjend Selimi, Nigel van Zelst.

  Scoreverloop:
  19. 1-0 Abraham Misehouy