• Michel Goossensen en Armend Selimi verlengen contract

15 jan 2020 Redactie
  • Eemdijk heeft de contracten van Michel Goossensen en Armend Selimi verlengd. Daardoor is het duo ook volgend seizoen te bewonderen op sportpark De Vinken.

• Hoofd van de technische commissie Jan van Twillert is blij dat met beide Spakenburgers overeenstemming is bereikt. ,,Michel is vorig jaar in de winterstop binnengekomen en maakte meteen indruk. Hij knokte zichzelf vrij snel in het team en bleek op meerdere posities inzetbaar te zijn. Daarnaast paste hij zich snel aan en werd hij ook een graag geziene speler in en rondom de club. Zo eentje waarvan je zegt, daar zit een goede kop op.”

In het huidige seizoen is Goossensen vooralsnog niet onomstreden, maar de 23-jarige voormalig speler van Spakenburg klopt nadrukkelijk op de deur bij trainer Willem Romp. ,,Michel heeft in de eerste seizoenshelft goede momenten afgewisseld met mindere momenten. Een onderbroken voorbereiding was daar onder andere debet aan. Toch lijkt hij de laatste weken de schroom van zich af te hebben gegooid. Hij is weer overal op het veld te vinden, heeft vertrouwen aan de bal en schroomt de duels niet. Een Michel in deze vorm is een genot om naar te kijken en wij hopen dat hij dit nog lang blijft doen in een Eemdijk-tenue."

• Naast Goossensen blijft Armend Selimi ook. De 22-jarige Spakenburger liet in de eerste seizoenshelft al vaak zijn waarde zien en voor Eemdijk was er dan ook geen twijfel om zijn contract te verlengen. ,,We hebben Armend relatief laat gecontracteerd vorig jaar, maar daar hebben we nog geen moment spijt van. Vanaf dag één zag je aan hem dat hij hier was om te spelen, ervaring op te doen en te leren. Hij heeft zich vrij soepel in het basisteam geknokt en fungeerde in de rol als tweede spits ook nog erg goed.”

Aanvankelijk werd Selimi als verdediger naar De Vinken gehaald. ,,Hij geeft de trainer meer opties en dat is erg fijn. Ook ten tijde van alle blessures voorin. We zijn daarom ook erg blij dat hij zijn ja-woord gaf in Torremolinos. We zien uit naar een verdere samenwerking met Armend en zijn benieuwd waar zijn plafond ligt. Geweldig ventje!”

Eemdijk feliciteert Michel en Armend met hun nieuwe verbintenis bij onze mooie club, wenst ze een succesvolle tweede seizoenshelft toe en ziet uit naar de verdere samenwerking.