• Tijdens de Algemene Leden Vergadering in het najaar van 2015 zullen we na 6 enerverende jaren afscheid nemen van Willem van Twillert als voorzitter van VV Eemdijk.

De naam van Menno Veldhuizen (boer) circuleerde al een tijdje rond als mogelijke opvolger. Zijn kandidaatstelling was op dat moment echter nog niet officieel.

Tijdens de bestuursvergadering van 25 juni jl. heeft Menno het bestuur laten weten dat hij zich beschikbaar stelt. Hij zal namens het bestuur worden voorgedragen als nieuwe voorzitter.

Dit betekent niet dat de opvolging van Willem al definitief is. Deze beslissing wordt niet door het bestuur genomen, maar door de leden. Indien er leden zijn die zich als tegenkandidaat beschikbaar willen stellen, kunnen zij zich aanmelden bij de secretaris Dick Veldhuizen.