• Martijn Kos en Willem Bout gaan door bij Eemdijk

    8 dec 2023 Redactie
  • Martijn Kos en Willem Bout zijn ook volgend seizoen aan Eemdijk verbonden. De keeperstrainer en de aanvaller kwamen deze week een verlenging van hun verbintenis op sportpark De Vinken overeen. Beiden liggen zodoende tot medio 2025 vast bij de derdedivisionist.

  • Martijn Kos gaat met zijn contractverlenging op voor zijn zesde seizoen als staflid van Eemdijk. De keeperstrainer nam wat tijd om over zijn toekomst na te denken vanwege zijn werk als vitaliteitsmanager bij Eredivisionist Almere City, maar het keepersbloed kruipt waar het niet gaan kan bij de voormalig doelman.

  • Namens de technische commissie geeft Jan van Twillert toelichting op de verlenging van Kos. ,,We zijn blij dat Martijn nog een jaar aan ons verbonden blijft. Hij heeft wat beter zicht nu op zijn werk bij Almere City en kan er volgend seizoen nog vaker zijn. Daar zijn wij als vanzelfsprekend blij mee. Tevens liggen er plannen om weer een professionaliseringsslag te maken met de keepers om ze nog gerichter te laten trainen. Martijn pakt die handschoen op en wij zijn blij dat dit puzzelstukje in de staf is ingevuld."

  • Ook Willem Bout blijft verbonden aan Eemdijk. De 21-jarige vleugelaanvaller is bezig aan zijn tweede seizoen bij Eemdijk nadat hij de overstap maakte van dorpsgenoot IJsselmeervogels. ,,Willem, die voor zijn blessure steeds nadrukkelijker op de deur aan het kloppen was, geeft aan dat hij nog voldoende perspectief ziet bij Eemdijk en dat zijn wij volledig met hem eens. Willem is snel, doelgericht en geduldig. Hij zal niet de eerste zijn bij Eemdijk die zich via de weg der geleidelijkheid in de basis speelt en vanuit daar een vaste waarde weet te worden. We zijn trots dat hij nog sowieso een jaar blijft."

  • Eemdijk feliciteert Martijn Kos en Willem Bout met hun contractverlenging op sportpark De Vinken, wenst hen dit seizoen nog veel plezier en succes toe en ziet uit naar de langere samenwerking.