• Lidmaatschap

Een voetbalclub heeft leden nodig, wilt u zich opgeven dan is hier het inschrijfformulier.
    Heeft u al eerder bij een andere club gespeeld, dan moet u ook het KNVB overschrijvingsformulier invullen.

De contributiebedragen zijn momenteel:

Donateurs: € 70,00 per seizoen

Groene Tijgers: € 50,00 per seizoen
    Jeugd O08 t/m O19: € 110,00 per jaar
    Bij alle jeugdleden (behalve Groene Tijgers) wordt tevens € 20,- kledingbijdrage per seizoen berekend

Senioren 1e + 2e: € 245 per jaar
    Senioren: 3e t/m 11e € 220,00 per jaar
    Bij de senioren is € 25,00 wasgeld voor de wedstrijdkleding inbegrepen

Lidmaatschap opzeggen? Je lidmaatschap kan uitsluitend per email worden opgezegd bij onze secretaris Dick Veldhuizen, Emailadres: info@vveemdijk.nl
    Na ontvangst van je email krijg je een bevestiging van Dick en eindigt je lidmaatschap per 30 juni.
    Het is niet mogelijk op te zeggen bij leiders & trainers. Ook mondelinge opzeggingen zijn niet geldig. Leden die niet op de juiste wijze hebben opgezegd blijven lid van Eemdijk en zijn verplicht de contributie te betalen.

Iedereen moet zich aan bepaalde normen en waarden houden, wij hebben de normen en waarden die wij hanteren in een gedragscode geplaatst: download hier (PDF-bestand)