• Op sportpark De Vinken staat vrijdag 5 april een fantastische avond gepland. Er wordt een single darttoernooi gehouden in de Hubun Feesttent, die volledig wordt omgetoverd in Ally Pally-sfeer en de uiteindelijke winnaar speelt de 'grande finale' tegen Co Stompé.

     

  • Elke vriendengroep krijgt de mogelijkheid om een eigen biertafel te kopen voor 8 tot 10 personen en de hele avond is er een DJ aanwezig die voor een onvergetelijke ervaring zorgt. Wil je alvast een plek reserveren voor het toernooi of aan één van de biertafels? Dan kan dat vanaf nu via een whatsapp naar Julian; 06-51389378 en in de loop van volgende week kan dit ook via onze ticketshop. Houdt daarvoor de socials in de gaten

  • Op deze legendarische avond vindt ook de afscheidswedstrijd van Jan Pieter Hartog plaats. Er wordt een wedstrijd gespeeld tussen oud-Eemdijk en oud-IJsselmeervogels, een weerzien met veel oude bekenden zoals Dennis van der Steen, Mustafa Aksit, Gijs Bos, Mark 'Kaffer' Koelewijn, Pierre Tosch, Jeroen Rijsdijk en Jan de Graaf. In de komende weken zullen er nog veel meer namen bekend worden gemaakt, dus houd ook hiervoor de social media-kanalen van Eemdijk goed in de gaten!

  • Ons main event vindt plaats op 6 april. Dan speelt het vlaggenschip van Eemdijk tegen die van IJsselmeervogels. Een regelrechte derby tussen 2 clubs uit hetzelfde dorp. Deze clash heeft weinig introductie nodig en ´verkoopt´ zichzelf. Des te belangrijker is het om aan goede informatieverstrekking te voldoen. Ook hier vast de eerste nuttige informatie. Voor de derby is ook een ticketshop ingericht en die gaat 15 maart online. Vanaf dat moment kan je via de ticketshop je kaart bemachtigen om deze unieke derby bij te wonen. Voor die tijd zijn er 2 fysieke verkoopmomenten in de kantine van vv Eemdijk;

  • 12 en 14 maart zal er een voorverkoop zijn in de kantine van Eemdijk. Tijdens deze verkoop kan je een zit en/of staanplaats bemachtigen. Ook hierover de komende dagen/weken meer nieuws.