• Ulrich Landvreugd is ook volgend seizoen trainer van de hoofdmacht van V.V. Eemdijk. Dat zijn Landvreugd en Eemdijk afgelopen week overeengekomen. Landvreugd tekent wederom voor 1 jaar.

    Bestuurslid technische zaken Hans de Graaf in een reactie. “Dit is wat iedereen wilde. Van speler tot vrijwilliger, iedereen is positief over Landvreugd. Ulrich is een rustige maar uiterst professionele trainer die Eemdijk duidelijk beter laat voetballen. En dat is wat wij als technische commissie en bestuur wilden.

    Ook sportief gaat het goed. We hebben de derde ronde van de beker bereikt. Een knappe prestatie dat bij Eemdijk in jaren niet meer was voorgekomen. Morgen spelen we tegen koploper SVL als we die wedstrijd winnen doen we mee om de prijzen, en is ons doel promotie nog steeds haalbaar.”

    Ook Ulrich Landvreugd is erg blij met het vertrouwen van de club. “Ik ben hier heel blij mee. Het bestuur en de technische commissie hadden allemaal de intentie om met mij door te gaan. Dat geeft wel vertrouwen. Eemdijk is een club met ambities. Die ambities heb ik ook en dat is promoveren. Vorig seizoen kwam ik laat binnen toen was al veel geregeld, nu kan ik samen met de technische commissie vooruitwerken naar komend seizoen. Zo hebben we al met veel potentiële versterkingen gesproken.”

    Landvreugd is met zijn team goed uit de winterstop gekomen. “Na de winterstop hebben we inclusief oefenduels, acht wedstrijden gespeeld en er daarvan 2 verloren. Je ziet dat we stapjes aan het maken zijn, de spelers worden fitter en we hebben minder blessures. Morgen spelen we tegen SVL en wij willen die wedstrijd winnen om onze goede reeks voortzetten en de druk op de koploper te houden.”