• Lammert Geert Heek maakt keepersbestand Eemdijk compleet

  3 apr 2020 Redactie
 • Eemdijk verwelkomt Lammert Geert Heek volgend seizoen op sportpark De Vinken. De 25-jarige doelman maakt de overstap van IJsselmeervogels naar onze mooie club.

 • Manager technische zaken Jan van Twillert is blij met het vastleggen van Heek, waarmee het keepersbestand voor het seizoen 2020 – 2021 volledig is. ,,Lammert Geert maakt niet alleen ons keepersbestand compleet, maar hij maakt hem ook nog eens erg veelzijdig. We hebben met Lammert Geert erbij drie keepers in huis met geweldige kwaliteiten, verschillend van elkaar in stijl, ervaring en opleiding.” 

  Van Twillert prijst vooral de ontwikkeling van Heek de laatste jaren. ,,Die is fantastisch te noemen. Het zijn stappen met zeven mijlslaarzen geweest. Wij volgen Lammert Geert al een tijdje en we zien dat ook echt terug in de wedstrijden die hij nu keept. Hij wordt steeds rustiger, herkent situaties eerder en straalt op een prettige manier zelfvertrouwen uit. Het is een lange keeper, die voetballend goed is en sterk is in de één-tegen-één-duels.” 

  Met de komst van Lammert Geert Heek en het eerder bereikte akkoord met Jeroen de Harder en Robin van den Bor is het keepersbestand voor het nieuwe seizoen dus bezet. ,,Lammert Geert en Jeroen hebben in het verleden al samengewerkt en dat is door beiden als zeer positief ervaren. Met Robin erbij en onder de bezielende leiding van Martijn Kos denken wij dat ze elkaar messcherp kunnen houden.” 

  Volgens Van Twillert past Lammert Geert goed bij Eemdijk. ,,We hebben elkaar voor de coronaperikelen gesproken en dat verliep erg soepel en prettig. Lammert Geert brandt van ambitie en maakt weloverwogen keuzes. We zijn er trots op dat hij voor onze mooie club heeft gekozen.”

 • Eemdijk feliciteert Lammert Geert Heek met de overstap naar sportpark De Vinken en wenst hem veel succes toe in het keeperstenue van onze mooie club! 

  ps. Tegenover de komst van Lammert Geert zijn er ook een aantal spelers die ons gaan verlaten. Daarover later meer…