• Laatste informatie omtrent Diekse bingoshow!

  26 dec 2020 Redactie
 • Over een aantal uur is het zover: de Diekse woonkamerbingoshow! We zijn volledig uitverkocht en kijken ernaar uit om jullie online (door middel van een selfie) te zien!!

 • De Diekse woonkamerbingoshow is een ultragezellige en knotsgekke bingoshow die je via een livestream kunt volgen. De bingoshow begint op tweede kerstdag 26 december. Om 16.00 uur komt het bingorad in beweging. 

  Hoe werkt het? 
  Je unieke bingokaarten zijn toegestuurd per mail of heb je al gekregen van een jeugdspeler! Print ze uit of schrijf ze over op een ludieke manier (hier kijken we naar bij de selfies). 

  Met één bingokaart speel je twee ronden mee – tussendoor is er een pauze ingelast. Via een link op YouTube word je doorgestuurd naar de livestream. Heb je tijdens de livestream BINGO? Dan bel je in bij de livestream. Wie als eerste belt, pakt de prijs van die ronde! Het telefoonnummer staat op de bingokaart!

  Livestream en selfie contest
  Volg de show via deze link en lees daar nogmaals de spelregels (tip: zorg dat je verbinding goed is, maak dat op tijd in orde): https://www.woonkamerbingoshow.nl/vveemdijk/

  Verder is er ook deze editie weer een leuke wedstrijd in een wedstrijd; de selfiecontest. 
  We zijn dit keer op zoek naar de Groene Kerst. Wie brengt de kerstsfeer in een Dieks tintje en wint een mooie prijs?! Tijdens de uitzending zal de organisatie een apart telefoonnummer aangeven waarop de selfies verstuurd kunnen worden. Dat komt en blijft duidelijk in beeld. Als de inzendingen ruim zijn, dan belonen we dat door nog een extra prijs weg te geven.

  Gewonnen
  Heb je gewonnen? Dan kun je na afloop van de Diekse woonkamerbingoshow je prijs ophalen bij één van de organisatoren. Dit zijn onder anderen manager technische zaken Jan van Twillert, manager commerciële zaken Gerben van de Mheen en secretaris Dick Veldhuizen. 

  Veel plezier en succes!